Ballstad Fotballcamp 2019

Nå åpner vi påmelding til årets camp!

Ballstad Fotballcamp 2019

For 10. gang blir det Ballstad Fotballcamp i regi av Ballstad UIL/Ballstaddagan med 4 dyktige trenere fra Liverpool arrangert. I tillegg stiller vi med 4 lokale hjelpetrenere/oversettere og har åpen kiosk med sunnere alternativer på menyen.

For å melde på må alle felt (bortsett fra kommentarer) være fylt ut. På epost-adressen som oppgis vil det bli sendt en bekreftelse. For at påmeldingen skal være bindende må deltakeravgiften være betalt innen 15 minutter etter påmelding. Hvis du melder på søsken må disse meldes på enkeltvis. På første barn velger du "barn/ungdom" (kr 800) under produkt. På barn nr 2 og 3 velger du "barn/ungdom" med søskenmoderasjon (kr 600).

Følg oss på Facebook!