Elin Vatne æresmedlem i IK Våg

Gjennom 25 år har Elin Vatne bidratt med dugnadsarbeid for håndballen i IK Våg. På klubbens årsmøte 26. mars ble hun tildelt æresmedlemskap i klubben.

Bildetekst: Elin Vatne flankert av styreleder i IK Våg, Trond Blattmann til venstre, og Rådet i IK Våg, Tor Ove Bråthen til høyre.

Av dugnadskolleger i håndballen blir hun betegnet som «hel ved». Med sin gode samarbeidsevne, smittende humør, og evnen til å beholde roen i stressede situasjoner, har hun påvirket andre frivillige personer positivt i deres dugnadsinnsats for klubben. Det fremover lente engasjementet hennes har også vært balansert med en fin porsjon nøkternhet og arbeidsmoral. Hun gir seg aldri, sies det, og de siste 25 årene vitner vel om akkurat det.

Allerede i 2010 mottok hun klubbens hederstegn for sin mangeårige innsats i styrer og utvalg. Siden den gang har hun i tillegg til sitt engasjement i IK Våg, også bidratt som styremedlem i Vipers Kristiansand. Rådet i IK Våg har også nytt godt av hennes tilstedeværelse.

Elin Vatne er en kunnskapsrik person med god økonomisk innsikt. Hennes brede nettverk i byens næringsliv er kjent for mange, og kombinasjonen av dette har vært uvurderlig for breddehåndballen i IK Våg. Klubben er meget takknemlig for å kunne benytte seg av hennes kompetanse og engasjement.

Elin Vatnes roller gjennom de siste 25 år:

1994-2002          Styremedlem, IK Våg Håndball

1997-2002          UH - Landsturnering i Kristiansand, IK Våg