Nytt styre i Huk fotballklubb

Jeg har gleden av å introdusere styret i Huk fotballklubb for sesongen 2019.

Valgkomiteen ønsket å fortsette arbeidet fra 2018. Samtidig er det ønskelig med nye ideer og krefter for å etablere et styre som kan løfte klubben enda noen hakk.

Fokuset for 2018 var å få kvalitet i alle ledd og å lage et godt tilbud for alle barna på Bygdøy. Dette arbeidet synes jeg vi har lykkes godt med og Huk Fotballklubb har nå klare verdier, forankret i en sportslig plan som alle kan følge. Dette, for at vi skal lykkes med vårt arbeid de neste 10 årene.

Fokuset i 2019 er å skape et stort engasjement for og i Huk. Vi ønsker flere medlemmer til klubben, vi ønsker foreldre som deltar og heier.Vi ønsker barn som er stolte av klubben sin. Med andre ord, vi skal fokusere på glede og kvalitet.

For å lede dette arbeidet er følgende styre satt for 2019 ( iht kvalitetsklubb):

Styreformann: Fredrik Torp. Han er også ansvalig for søknaden for kvalifisering av Kvalitetsklubb 1 iht NFF

Bane og matriellforvalter: Rolf Bakke

Medlem- og kommunikasjonsansvalig: Johan Larsson

Økonomisjef: Johan Gjendem

Eventansvarlig: Nina Brandt Henriksen

Markedsjef: Kjetil Andre Aamodt. Han er også ansvarlig for Mitt Valg Kampanjen

Sportslig ansvarlig: Steve Smith.

Jeg vil også gjerne bruke annledningen til å takke Steve for en fantastik jobb for klubben i 2018/2019. Steve bidratt med kompetanse og energi og har satt tydelige spor etter seg etter bare 6 mnd i stillingen. Hans tanker rundt profesjonalitet og kvalitet er noe jeg spesielt vil trekke frem. Han har definert hvordan vi skal jobbe og Sportsplanen som er opprettet er basert på hans tanker og visjoner. Jeg er glad for at han vil fortsette å implementere dette arbeidet viidere som styremedlem.

Jeg er også stolt over at Steve ble hentet fra Huk til Holmen fotballklubb hvor han skal lede Elitesatsningen for hele klubben. Jeg håper dere alle er med meg når vi ønkser han lykke til med nye utfordringer.

Ny av året er også sportselig leder, Andreas Haugan. Han har kommet inn i klubben som en vind og setter allerede sitt preg på vårt arbeid. Vi ønsker han alle hjertelig velkommen til Huk Fotballklubb.

Jeg gleder meg til å jobbe med dere i året som kommer!

Sportslig hilsen,

Fredrik