Lørdagskjappen og Smaaleneneløpet

Palmehelga ble innledet med Lørdagskjappen i Våler og Norgescup løp ved Mysen på søndag.

2 eliteløpere fra Byåsen deltok på årets første fellestur. Det var sterk internasjonal deltakelse i eliteklassene til senior. Ingeborg Eide løp seg rett inn i verdenseliten med topp 6 plasseringer i D21E begge dager.

Petter Liabakk Eriksen endte på 18. plass i H17-18E  på mellomdistansen lørdag og 22. plass i NC løpet på søndag.

Ellers deltok Øivind Rogndalen, og ble nr 2 og 3 i H70. Han var også leder i juryen for alle klasser unntatt eliteklassene.

Neste utfordring blir Norges cup mellomdistanse og NM ultralang på ”heimebane” på Fosen i mai.

Resultater Lørdagskjappen

Resultater Smaaleneneløpet

Norgescup Junior

Norgescup U23

Støtt våre sponsorer

Følg oss på Sosiale medier

Terminliste, påmelding

Eventor (Norge)

Eventor (Sverige)

Bli bedre ...

Er du god på postbeskrivelses-symbolene? Ta TESTEN.

Andre (mange) nyttige o-øvelser her.

Leder: Harald Storrønning, tlf 47310923, h.storronning@gmail.com