Før kampen: VIF 2 - Follo FK

Follo serieåpner mot favoritten VIF 2 i dag kl 19:00

"Follo spillerne ønsker flere slike jubelscener for 2019 sesongen" Foto: ØB

Nedrykket ifjor

VIF 2 rykket ned ifjor fra postnord ligaen etter at det skilte 2 poeng mellom nedrykk og sikker plass. Etter serieomleggingen har flere 2 lag tatt turen ned til norsk tipping-ligaen og etter nedrykket til VIF 2 er det bare Odd 2 igjen i årets postnord liga. Dagens motstander er utpekt som favoritt til å ta steget opp igjen til postnord ligaen og det blir en god test for våre unge Follo gutter.

Follo klare for kamp!

Vinteren i fotballsammenheng er alltid lang og gutta har ventet lenge på avspark for den nye sesongen i norsk tipping-ligaen. Vi har allerede spilt 2 tellende kamper i cupen der begge har endt i seier og vi er kvalifisert til 1 runde i NM. Gutta har trent godt i vinter og har hatt god øving i de ulike spillprinsippene gjennom trening og treningskampene i vinter.

Dette sier Christian Qvist Jacobsen om kampen:

- Endelig starter serien etter en lang oppkjøring. Vi føler vi blir bedre og bedre på trening og nå gjelder det å produsere og reprodusere det i tellende kamper. Det hadde gitt en knallstart på påsken om vi kunne ta alle poengene mot seriefavoritten. Vi gleder oss!

Noe smårusk er det i Follo troppen med Thomas Lillo, Lauritz Ruud, Patrik Kariolussen, Henrik Hatlen Osen og Marouane Mounji, men troppen i år er bred og det vil gi trenerteamet mange tøffe vurderinger med å ta ut laget for årets sesong som vi tror blir en fordel i årets sesong med flere tøffe kamper i norsk tipping-ligaen avd 2.

Vi ønsker gutta og trenerteamet lykke til med serieåpningen!