Spar cup #1 rittrapport

Årets første Spar cup med 28 deltakare i flott vårver. Fem damer til start var særs gledeleg. Å sjå ein Erik Boman tilbake på Stord var og eit flott påskeoverrasking.

I tempoklassen for herrer vant Morten Storesund (CHK) på rett under 24 minuttar. Ronald Valvatne (Stord SK) var tett på berre 3 sekundar etter. Tredjemann var Vidar Steinsbø (Bømlo SK).

For tempokvinnene vant Elin Steinsbø, nest-raskest var Elisabeth Grov begge Bømlo. På tredje plass Victoria H. Valen (Stord SK).

I racerklassen menn vant Erik Bomann (x-Stord SK no Glåmdal SK) overlegent med ei sterk 24.21 tid. Ørjan Vika og Kjell-Ove Sele på dei neste plassane.

Racer kvinner Cecilie Christensen (Bergen Tri) og Hanne Kvamme (Stord SK).

Resultatlista: HER

Stord SK takkar alle deltakare, publikum og vaktar for nok eit godt arrangement, og ønskjer ein god påske.

Minnar om terrengritt frå Grov neste tysdag klokka 18.00. Meir informasjon kjem i eigen nyhende artikkel om litt.