Ny Daglig Leder i Finnøy Idrettslag ansatt!

Ruben Hallerød Eggebø (22) er ansatt som Finnøy ILs nye daglige leder, og tar dermed over stafettpinnen fra Kristian Spanne (72).

"Det har vært et visst generasjonsskifte, ja", uttaler leder av Finnøy Idrettslag, Bendik Heggelund med et smil. "Vi i FIL er meget fornøyd med denne ansettelsen, og ser frem til å jobbe sammen med Ruben fremover. Ruben har en allsidig idrettsbakgrunn fra både Finnøy og Stavanger, og en utdannelse både innen idrett og statsvitenskap, så slik sett passer profilen hans meget godt inn hos oss".

Tross sin unge alder har Ruben Eggebø allerede imponert som prosjektleder i Finnøy Kommune, i et prosjekt som handlet om melkeproduksjon, som en praktisk oppfølging av et egendrevet prosjekt gjennom hans praksisplass i landbruksavdelingen hos Fylkesmannen i Rogaland. Prosjektet vekket nasjonal interesse.

Styreleder Bendik Heggelund syns det er trist at man mister 50 år med erfaring gjennom avgangen til Kristian Spanne, men velger likevel å se positivt på nyansettelsen. "Kristian var en kjemperessurs for oss med sin voldsomme erfaring fra idretten og næringslivet, men når vi nå ansetter en i litt andre enden av aldersstigen får vi forhåpentligvis litt ny energi inn i idrettslaget. Ungdommen i dag er jo i tillegg vokst opp med digitalisering, data og sosiale medier, så slik sett kan dette kompensere mye for erfaring, i en stilling der det å beherske slike flater vil være viktigere og viktigere".

Finnøy IL vil takke de andre søkerne til stillingen, som beklageligvis ikke nådde helt opp denne gangen. "Vi hadde faktisk mange godt kvalifiserte søkere til stillingen, så det å skulle velge én ble rett og slett litt av et luksusproblem", forteller Heggelund. "Det er veldig kjekt at så mange ønsker å bidra for idrettslaget vårt, på samme måte som valgkomitéen i idrettslaget kanskje for første gang på lenge ikke hadde noe problem med å fylle alle styreverv med motiverte kandidater. Det er tydeligvis en viss drive for å bidra for idretten i lokalsamfunnet vårt, det synes jeg er litt stas", avslutter en godt fornøyd leder av Finnøy Idrettslag.

Lykke til i ny jobb, Ruben!

Her finn du lista over
alle kontaktpersonar i FIL