PÅMELDING TIL BJARG TINE FOTBALLSKOLE 2019

Bjarg Fotball ønsker også i år velkommen til Bjarg Tine Fotballskole. Tradisjonen tro arrangerer Bjarg fotballskole på Stavollen i begynnelsen av skoleferien. Bjarg Tine Fotballskole blir i uke 26 ? mandag 24. juni - fredag 28. juni. Dagen starter klokken 09:00 og avsluttes klokken 15:00. Tilbudet går til elever på 1.-7. trinn.

Instruktører

Sportslig ansvarlig er Torbjørn Birkelund fra klubbens fotballakademi og Torbjørn Bakervik som er spillerutvikler i klubben. Sammen med gode instruktører fra Bjargs ungdomslag, skal de sørge for en innholdsrik sportslig og sosial fotballskole ute på kunstgresset på Stavollen.

Kle deg etter været

I tillegg til uteaktivitet på kunstgresset, får de yngste i perioder være innendørs i Bjarghallen dersom det er dårlig vær. Alle må imidlertid være forberedt på å være ute uansett vær. Det er viktig at alle kler seg etter været og har med seg ekstra tøy.

Mat

Alle får hver dag servert en herlig varm lunsj, frukt, saft og et Tine-produkt. Siste dag blir det som vanlig grilling.

Premiering

Etter endt fotballskole venter det premiering for samtlige deltakere.

Pris

Prisen pr spiller er kr 1.300 for deltakelse i Bjarg Tine Fotballskole. Ved påmelding etter fristen ilegges et etterpåmeldingsgebyr på kr 250 og et tilsvarende beløp ved avmelding etter fristen.

Påmelding

Påmelding til Bjarg Tine Fotballskole gjør du enkelt og greit på våre nettsider – www.bjarg.net. Både påmelding og betaling foregår på internett. Den er ikke gyldig uten at  både registrering og betaling er gjennomført. Fristen for gyldig påmelding er 17. juni. Vi tar forøvrig forbehold om at det kan være fullt før, så skynd deg med påmeldingen!

I forbindelse med påmelding understreker vi at det er barnets navn som skal registreres med foreldrenes e-post og mobiltelefonnummer. Vi ber også foreldrenes navn legges inn i feltet «organisasjon». Har du spørsmål utover det som blir beskrevet her er det ingen grunn til å nøle med å ta kontakt per e-post.

Påmelding her: https://web.spoortz.no/portal/public/event/signup.do?siteId=135&eventId=35898

Kontaktpersoner for Bjarg Tine Fotballskole

Arne O Thomassen, fotballkoordinator IL Bjarg / E-post: fotballskole@bjarg.net

Torbjørn Birkelund, ansvarlig fotball IL Bjarg / E post: fotballakademi@bjarg.net