Tap hjemme mot FK Tønsberg

Det ble dessverre 1 - 4 tap i går for det unge Follo laget

Sola skinte og alt lå til rette for at Follo gutta skulle vinne. Derimot ble første omgang en omgang der vi var i det gavmilde hjørnet. Det starter veldig bra med en ball fra vår egen keeper rett i bakrom og noen pasninger senere og en ball i boks så 1 - 0 ved skåring av Kristian Seteklev. Der man skulle tro en skåring skulle skape mer vilje og ønske for mer så ender man opp med å bli passive og heller forsvare ledelsen, enn å gi et forsøk på å øke den. For gunstige brudd ble gitt men istedenfor å fullføre og ta de, så ble vi mer forsiktige.

Utover omgangen så var det lite begge lag skapte, men etter et dårlig utspill av motstanderens keeper klarer de å komme seg over ved innleggsposisjon og ved første målsjanse så skårer de på et saksespark og stillingen står da 1-1. Deretter gir man bort både 2 - 1 og 3 - 1 før de skårer 4 - 1 på et frispark som går gjennom muren. 4 mål ble telt på 2 målsjanser og murphys lov om at alt som kan gå galt går galt.

Andre omgang starter litt mer friskt, men blir en omgang der lite skjer foran begge boksene. Follo kommer til noen halvsjanser innafor boksen men kommer ikke helt til den klare skudd muligheten uten at det blir blokket eller skutt utenfor.

Neste kamp er borte mot Frigg som på mandagen tapte sin kamp 2 - 1 mot Ready. Får guttene luket ut enkle feil og mer kyniske i sitt eget boksspill så tror vi på de første poengene kommer i neste kamp