Styret i Trolla IL trenger en sekretær for å komplettere styresammensetningen

Styret og valgkomiteen har siden årsmøtet i mars jobbet med å komplettere styresammensetningen, men mangler ennå en sekretær for at styret skal bli fulltallig. Sekretæren oppgaver er primært å skrive møtereferatene samt holde orden på årshjulet med de datoer for oppgaver å huske og frister for søknader som kan eller må leveres.

Styret håper alle som kan tenker seg om, og vurderer å ta vervet som er viktig for at styret skal fungere godt i fremtiden. Valgkomiteen jobber enda med å få på plass denne siste personen, men fint om noen melder seg. Sekretær har forøvrig påvirkning i det som besluttes med sin stemme og dette er også en ypperlig mulighet til å få oversikt på alt det som rører seg i Trolla og Trolla IL. Det er spennende tider og givende arbeid som kommer alle til nytte.

Styrets sammensetning er nå, Arild Mork (Formann), Kristian Sæther (Kasserer), Morten Malvik (styremedlem) og Henrik Kjørsvik (Styremedlem).

For spm om vervet, ta kontakt med Arild Mork (mork661@gmail.com).