Fredrik og Anna vinnere av Swenor Cup 2018/19

ØSK inviterte til avslutning og premieutdeling for Swenorcupen på Harehjellshytta i Trøsken, og Spydeberg tok hjem flere meget gode plasseringer.

Bilde ovenfor (fra venstre): Fredrik Hesjedal-Tronstad, Anna Solberg, Oliver Sandbæk-Skjørten, Axel Sandbæk-Skjørten og Emma Solberg var alle tilstede på premieutdelingen.

Østfold Skikrets arrangerte også denne sesongen Swenor Cup. Alle kretsrenn i ØSK som ikke er klassifisert som turrenn er med i cupen og det ble totalt arrangert 5 renn i sesongen 2018/19. Spydeberg, Moss, Trøsken og Tistedalen var klubbene som arrangerte renn i år, mens rennene i Mysen, Ørje og Fredrikstad ble avlyst pga snømangel.

Spydeberg hadde med flere utøvere i de urangerte klassene, men kun de som hadde deltatt i minimum 4 renn fikk deltagerpremie. Det var 3 utøvere fra oss som dermed fikk premie i disse klassene og disse utøverne var Axel Sandbæk-Skjørten (G8), Synne Grønlund Enholm (J9) og Emma Solberg (J9).

I de rangerte klassene tok både Fredrik Hesjedal-Tronstad (G12) og Anna Solberg (J12) hver sin totalseier. Eskild Levorstad og Oliver Sandbæk-Skjørten tok henholdsvis 2. plass og 3. plass totalt i G12-klassen, og Peder Dæhlen Gjønnes tok 2. plass totalt i G15-klassen. Maren Sølvberg, Mats Lund Sjøen og Jan-Henrik Melbø fikk alle premier i sine klasser. Jan-Henrik vant for øvrig alle de tre rennene han deltok i, men siden kravet om å bli kåret som vinner av Swenor Cup i sin klasse er deltagelse i minimum 4 renn, så måtte han ta til takke med deltagerpremie.

Vi benytter også anledningen til å gratulere våre "treningsvenner" Sara Christoffersen og Oscar Christoffersen fra Askim IF Ski, samt Tora Rønneberg Weng fra Eidsberg IL med hver sin klasseseier.

Gratulerer med flott innsats alle sammen.

Her kan du lese mer om Swenor Cup (regelverk og resultater): Swenor Cup 2018/19.

Det var bra oppmøte på premieutdelingen for Swenor Cup