Vi inviterer til GRATIS INNGANG i 2019

Klubbens samarbeidspartnere inviterer alle med gratis inngang til A-lagets seriekamper i 2019 sesongen.

Junkeren åpnet serien med et brak mot Tromsø 2 i Norsk-Tipping Ligaen avdeling 6. Guttene ga seg ikke før det sto 8-0 på resultattavla. Dessverre gikk det ikke like bra mot Glimt 2 som endte med 2-1 tap, men allerede førstkommende søndag kl. 15.00 får våre beste menn muligheten til å rette opp forrige kamp når vi tar i mot Gjelleråsen til kamp i Nordlandshallen.

Årets sesong er den tredje i rekken i den landsbaserte serien, Norsk-Tipping Ligaen. De foregående årene har Junkeren levert godt med fjerdeplass i 2017 og femteplass i 2018. I år ønsker Junkeren å være med helt i toppen og kjempe om opprykk til Postnord ligaen. Det blir nok mange tøffe kamper mot lag som Hønefoss, Harstad, Lillestrøm 2, Tromsø 2, Bodø/Glimt 2, Finnsnes og Fløya for å nevne noen. Så får tiden vise om vi er gode nok til å kjempe helt i toppen, uttalte hovedtrener Joachim Kildal før serien ble satt i gang.

Klubbens samarbeidspartnere ønsker i så måte å bidra til best mulig ramme rundt kampene. I den anledning har SpareBank 1 Nord-Norge, Løvold Solution AS, PowerOffice, Coop Nordland og Bodø Energi kjøpt opp alle billettene til Junkerens seriekamper, og inviterer med det alle som er glad i fotball til gratis inngang til alle seriekampene i 2019 sesongen.

Det blir fotballopplevelser for alle, både små og store fotballhjerter uttaler Monika Moen, Per Martin Olsen, Nebojsha Mihajlovski og Svetlana Hansen fra henholdsvis Coop Nordland, SpareBank 1 Nord-Norge, PowerOffice og Bodø Energi samstemt. For Løvold Solution er det positivt å bidra til slike tiltak og vi håper dette kan gi noen positive ringvirkninger for Junkeren. Forhåpentligvis blir det enda større interesse for klubben og kanskje det kan gi økt salg i kiosken, uttaler Ellisiv Løvold.

Vi setter umåtelig stor pris på at våre samarbeidspartnere ønsker å være med på dette, og det vitner til et stort engasjement for Junkeren, sier daglig leder Runar Bo Eriksen.

Vi håper selvsagt at Bodøs befolkning kommer på kampene våre og støtter opp om prosjektet til Junkeren fotball. Vi har som mål om å være klar nummer to klubb i Bodø bak Bodø/Glimt og på sikt utvikle spillere til Eliteserien. Vi mener helt klart at fotballbyen Bodø bør ha et lag i Postnord ligaen for utvikling av talenter. Skal vi klare å utvikle lokale talenter i Bodø er man avhengig av en best mulig kamparena. Så får tiden vise om vi lykkes i år, avrunder Bo Eriksen.

Sosiale medier

Gi oss din støtte!