Før kamp: Frigg FK - Follo FK

Ny tøff motstander venter Follo på lørdag da vi gjester Frigg FK på deres hjemmebane kl 14:00.

Sterk sesong for Frigg 2018

Frigg spilte ifjor i Norsk tipping-ligaen avd 6 med blant annet Lyn og Grei som er i samme avdeling i år. Frigg har en stolt historie å se tilbake på og har møtt fotballstorheter som ingen ringere enn Arsenal FC i 1973 i en privatkamp der Frigg stakk av med seier 1 - 0. De var veldig nære på å rykke opp ifjor da de tapte siste avgjørende kamp mot Senja 1 - 0. Det var likt mellom lagene med 55 poeng hver før siste kamp mellom hverandre, men Frigg hadde bedre målforskjell og ville klart seg med uavgjort.

Frigg har startet varierende i sine to første seriekamper hvor de vant sin første seriekamp mot Ørn Horten etter å ha ligget under til pause, mens mot Ready ble det et 2 - 1 tap. Frigg er sett på av oddsen som en av favorittene til å ta opprykket fra Norsk tipping-ligaen avd 2.

Fokus på å forbedre prestasjoene

For Follo sin del så har det startet trått, riktig nok mot ålreit motstand. Tønsberg sist ga vi bort mål ved å la motstanderen skåre 4 mål på 2 sjanser i første omgang og det bar preg på kampen at man ikke går inn med 1 - 2 men heller 1 - 4 til pause. Follo har jobbet med å forbedre sine arbeidsoppgaver og gjennom det ønsker at prestasjonen skal øke. Man må finne tilbake til gode perioder og la de periodene være lengre enn det har vært tilfelle så er det fult mulig å få med seg poeng fra Frigg til lørdagen.

Kampstart er 14:00 på Marienlyst kunstgress (Frogner kunstgress).

Håper vi ses!