RAA FESTIVAL MAI 2019

Nå skal vi forstyrre hverdagen i Fanalivet litt. Vi skal forandre et stille nabolag til en vibrerende kulturscene i to dager! Vi er en sommerfestival med lave sluldre, for alle. Med alle. Raa Festival begrenses ikke bare til konserter. Det skal arrangeres marked, matbonanza og loppis. Fra street-food til design. Her kommer lokale aktører som skal selge varene sine. Tilbudet blir rikt, variert og spennende.

RAA FESTIVAL 2019 - 24-25 MAI
Kjente norske artister som Vamp, Jarle Bernhoff, JanOve, Jonas Alaska, Aamund Maarud, Josefine Winther, Hanne Mjøen og Virkelig er noen av artistene som kommer.

Åpningstider festivalen:
Fredag 24.mai : 14 - 23.00
Lørdag 25.mai : 11 - 23.00

Priser:
Fredag eller lørdag: 800,-
Festivalpass (to dager): 1200,-

Når de enkelte går på scenen er enda ikke klart i skrivende stund, men det loves at det blir musikk hele dagen uten de store pausene mellom artistene.

Lenke: