Uavgjort borte mot Frigg

A laget tok 1 poeng borte mot Frigg på Marienlyst Kg på lørdagen.

Etter å ha gitt en enkel seier til FK Tønsberg var det en Follo gjeng som hadde fast bestemt på å vise seg fra en bedre side. Ingen enkel motstander var på motsatt banehalvdel da vi gjestet Frigg FK som er opprykksfavoritt sammen med VIF 2 i serien, men vi har vist mot bedre motstand enn Frigg i treningskamper mot lag fra 2 divisjon at vi klarer å matche de i flere perioder av kampene. Det er en jevn start på kampen der begge lag variere med sine initiativ, men underveis i kampen er det Follo FK som får et tak på matchen. Noen tidlig bytter må gjøres og det ene bytte med Markus Klepp Kraiem ga umiddelbar effekt. Rett etter at han kommer inn så får Markus ballen utenfor 16 meteren og dunker ballen i krysset og 1 - 0 til Follo. På tampen av 1 omgang tar Frigg mer over og litt som tidligere kamper så begynner man å forsvare ledelsen av å bli litt for lange perioder lave.

2 omgang må Follo gutta helt ned i kjelleren, man blir perioder for lave og Frigg får et godt tak i kampen. Gunstige muligheter for overganger oppstår men blir ikke brukt helt riktig i starten av omgangen. Litt uti omgangen får Frigg et innkast som de kaster inn mot mål og ved en litt sen takling så er det straffe til Frigg. Den setter de sikkert i mål og stillingen er nå 1 - 1. Kampen åpner seg mer og Follo får noen brudd med mye rom og ikke lenge etter dems straffe så blir Follo servert straffe etter en corner på stillingen 1 - 1. Desverre så bommer vi og kampen ebber ut i et uavgjort resultat. Man har et mål ved Ernest Rzpecki som blir dømt for offside, men etter å sett situasjonen hos ØB er den helt klart til å diskutere.

Uansett så får Follo årets første poeng mot en motstander vi tror mange skal slite i år på Marienlyst kunstgress.

Vi takker Frigg for kampen og ønsker de lykke til videre

Neste motstander er Bærum SK i 1 runde av cupen, om gutta fortsetter trenden fra Frigg så er det ingenting som ikke skal tilsi at Follo kan stikke av med avansementet til 2 runde på onsdag!

Håper vi ses