Før kamp: NM 1 Runde Follo FK - Bærum SK

Etter lang periode hvor Follo FK har spilt bortekamp i 1 runde i cupen er det endelig satt opp hjemmekamp 1 Mai kl 18:00 mot Bærum SK

Etter flere år hvor Follo har blitt satt opp som bortelag i 1 runde i cupen er det endelig klart for en hjemmekamp og denne gangen mot Bærum SK. Morgendagens motstander spiller i PostNord-ligaen avd 2 og ligger forøyeblikket på 8 plass med 4 poeng på 3 kamper mot henholdsvis Odd 2 (tap 0 - 5), Elverum (Seier 1 - 2) og Fløya (0-0). Etter at fjorårets trener Luke Torjussen takket for seg og dro til Hønefoss BK har ingen ringere enn Jan Derek Sørensen tatt over de gule fra Sandvika. Ikke bare fjorårets trener som dro før den nye sesongen men også mange av spillerne, så det har kommet relativt mange nye spillere inn hos Bærum.

Det har vært mange bataljer mot Bærum og sist vi møttes var i 2017 da begge lag spilte i PostNord. Det endte 2 - 2 på Ski stadion og 2 - 2 borte på Sandvika. Vi møttes også i cupen 1 mai 2013, da lå Follo under til pause, fikk 1 - 1 til fulltid og skåret straffemål av Eirik Markegård i det 120 spilleminutt!

Tøff kamp

Follo forventer et tøft oppgjør og er klar for oppgaven. Lagene møtte hverandre i treningskamp i vinter som endte 2 - 2 og de lyseblå guttene har absolutt tro på avansement.

Møt opp og støtt gutta 1 mai kl 18:00 på Ski stadion!