VINNER AV ELVERUMS CUP - J 2006

VINNER AV ELVERUMS CUP 2019

J 2006 deltok med 3 lag i årets utgave av Elverums Yngres Cup. 2 av lagene kom til kvartfinale i B-sluttspill, mens det siste laget ble vinner av årets cup etter et nervepirrende drama i semifinalen. Motstanderlaget Stag utlignet da det var igjen et sekund av semifinalen - dermed ble det "første målet vinner". Jentene våre vant stein-saks-papir og startet med ballen og scoret i første angrep! I selve finalen storspilte jentene og det var aldri tvil om hvem som skulle vinne, finalen endte 12-4 i favør Ull/Kisa.

Den største seieren var uansett ikke den sportslige, men den fantastiske støtten fra alle de andre jentene som ikke spilte på finalelaget, og alle foreldrene som ble igjen for å se finalen. Noen hadde til og med reist helt til Jessheim for så å komme tilbake da det ble finale!

Dette har vi jobbet mye med fra jentene var små, så det var rørende å se at hele gjengen opplevde dette som en lagsseier! Nå lader vi opp til Beachserien, Fredrikstad Cup og Partille Cup!

Vi gratulerer J12 så mye med seieren i Elverums cup 2019!

Sponsor