Oppstart treninger mandag 6. mai

Nå er det endelig mai og på tide med oppstart av fellestreninger igjen.

Nå er det endelig mai igjen og på tide med oppstart av fellestreninger igjen. I vårsesongen deler vi gruppa i to, slik at vi kjører en 10-12 års gruppe og en 13-16 års gruppe. De som skal gå i 13års klassen sesongen 2019/20 knytter seg til 13-16års gruppa. Begge treningsgruppene trener på mandager fra kl. 18 til ca. 19.30. Den eldste gruppa trener i tillegg på onsdager til samme tidspunkt. Første trening blir mandag 6. mai. Treningene foregår i utgangspunktet på Saupstad med skyting og løping. Det vil bli gitt beskjed fra trenerne i god tid før økt dersom oppmøtested og/eller bevegelsesform endres. Til info vil det bli avholdt Ta Pulsen samling den 1. juni, info om dette kommer senere, men sett av datoen allerede nå. Vel møtt til en forhåpentligvis glimrende treningsvår.