Nytt styre

Årsmøte mandag 24.04.2019

Årsmøte ble avholdt mandag 24.04.2019 der sakslisten ble gjennomgått og vedtatt av styret.
​Klubben kan melde om god aktivitet i både barne og ungdomsavdelingen. På seniorsiden er det ekstra hyggelig at våre veteraner fortsatt har samhold og tilhørighet til klubben og bidrar på en positiv måte rundt gyldenpris. Nytt styre ble valgt og noen ble gjenvalgt eller ikke på valg før 2020, uansett listen kommer her:

Styret 2019-2020
Leder Eugene Sebastian
​Leder barneavdelingenTerje Kleveland
Sportslig leder Sandrino Arenas Birkeland
​Økonomiansvarlig Torunn Helland
Styremedlem\Fairplay ansvarlig Lene Kalvenes
Styremedlem Ketil Troye
Styremedlem Jonny Øvreberg
​Styremedlem Anne-grethe Sulen
Styremedlem Marit Køsmen
​Valgkomite: Anne-Grethe Sulen og Sandrino Arenas Birkeland

​Michael Hertzberger stiller ikke gjenvalg i styret og på vegne av hele styret er vi glad for at Michael fortsetter som trener i barneavdelingen og at det alltid er plass til Michael i styret i fremtiden. Lykke til videre.