Uavgjort til fulltid, men tap i ekstraomgangene

Det så lenge ut at Follo skulle dra dette i land, men i det 93 minutt utlignet Bærum og i 2 ekstraomgang tok de ledelsen.

Fotball og cup har i historien gitt folk mange gode og dårlige opplevelser. Cup er cup sier de med hentydning til at alt kan skje og slik var det for oss i går. Der hver kamp i NM er vinn eller forsvinn var Follo utrolig nære i går å sende Bærum ut av cupen. Kampen i seg selv var lite fintspillende da ballen hadde de underligste spretter og retningsforandringer, men det virket lagene forberedt på og det ble en kamp fult av dueller og faste situasjoner. Man skulle tro det skulle være en fordel til et eldre og mer fysiskt bærum lag, men de unge Follo gutta hadde vilje av stål og i lange perioder sto imot de lange ballene som ble lempet fremover.

Det var også Follo som skulle ta ledelsen etter et frispark i 1 omgang. Islam Darlishta tok steg frem og limte den ballen i krysset og utagbart for keeper. Mye kriging førte 1 omgangen videre men man ridde av stormen og gikk inn i garderoben med en 1 - 0 ledelse.

2 omgang gikk i samme spor som 1 omgangen, dueller, 2 baller og ettertrykk var mantraen gjennom hele kampen og Follo tok imot, ryddet unna og fikk noen veldig gunstige målsjanser på overganger men dessverre gikk den ikke inn. På overtiden får kanten til Bærum ballen på siden innafor 16 meteren. kanten gir et forsøk på skudd men som ender opp med å bli en pasning inn i feltet og der står en bærum spiller umarkert og utligningen er et faktum. Dommeren blåser av og vi skal nå ut i ekstra omganger.

En jevn 1 ekstra omgang, men en preget 2 omgang. Bærum får en tidlig skåring i 2 ekstraomgang og vi blir gjort om til 10 mann gjennom en skade der vår spiller blir taklet i kneet uten at motspiller får noe annet enn et gult kort. Derfra og ut har Bærum kontroll og Follo sliter med å komme til noe sluttspurt.

En tøff kamp, men godt å se en fantastisk laginnsats og at man viser at man kan ta fighten. Godt var det også å se lagkaptein Thomas Lillo tilbake etter et langt skadeavbrekk.

Vi takker Bærum SK for kampen og ønsker de lykke til videre