IDRETTEN GIR EN SJANSE

Byåsen IL er nå i startfasen på et prosjekt som ble lansert under NM del 2 på Lygna. Norges Skiforbund, Norges Cykleforbund og Norges Rytterforbund går sammen om et nytt aktivitetstilbud for rusavhengige på dag og kveldstid. Prosjektet går over 3 år. Les mer for info..

​Mye skal på plass før vi kan ønske de første deltagerne velkommen på trening. Men med god hjelp fra forbund, kommune og andre, og ikke minst initiativtaker Morten Nyborg, håper vi å være igang etter ferien 2019.

Info om saken kan leses på Norges skiforbunds hjemmeside. Nestleder i Byåsen IL, Even Myhre, var til stede under presentasjonen av tilbudet.

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring.

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.