Masse mål i Re-kampene - nå mangler bare noen poeng

Underholdende for den nøytrale tilskuer, men lite poeng for A-laget i sesonginnledningen.

Tre kamper har gitt seks scoringer i riktig ende av banen, men dessverre for mange baklengs gjør at Re står uten poeng i sesonginnledningen.

Det begynte borte mot nyopprykkede Sandefjord Ballklubb. Etter å ha styrt åpningskvarteret, scoret SB på et frispark, og derfra og ut til pause var det rullgardina som gikk ned for gjestene. Ballklubben scoret to ganger til før sidebytte, men gutta hadde tro på at det var mulig å komme tilbake da Mathias Bettum reduserte på straffe. Re kastet folk fram de siste ti minuttene og scoret to ganger ved X-keeper Jim Robin Henriksen, men Ballklubben scoret også to ganger og tok en 5-3-seier.

Mot Stokke var planen å reise kjerringa, og for en åpning det ble! Henriksen headet Re vakkert i ledelsen etter et utsøkt innlegg fra Ole Gabriel Holtung, før Christer Strøm doblet like etter. Stokke reduserte midtveis i omgangen, men etter pause ble det tungt. Stokke scoret tre ganger, og da ble Joakim Fretheims flotte lobb i comebacket ikke noe annet enn et trøstemål i 3-4-tapet.

I tredje runde var det duket for kamp mot Sandefjord Fotball 2, en av opprykksfavorittene. I en kamp hvor Re hadde lite ball kom det to baklengs før pause og ett i andre omgang, men det defensive var langt bedre fra Re i denne kampen enn i de to første. Ole Martin Sørum bommet på straffe og Strøm og Henriksen hadde også store sjanser, men det ville seg ikke foran mål for vertene.

Neste runde er det samling i bånn, og det blir enkelt å motivere seg når erkerival Teie kommer til Bergsåsen torsdag om en uke. De slo vi 2-0 i egen storstue i fjor, og selv om de står med tre seire på tre kamper har vi troen på at sesongens første poeng kan innkasseres. Da håper vi å se dere!

MASSE KAMPFAKTA

Sandefjord Ballklubb - Re FK 5-3 (3-1)
Mål Re: Mathias Bettum (straffe), Jim Robin Henriksen (2).

Re FK: Odin Gjerde - Simen Wifstad, Sondre Grønbech, Truls Lian, Audun Kalleberg - Ole-Gabriel Holtung, Vetle Weseth, Morten Karlsen, Ole Martin Sørum - Christer Strøm, Harald Heian. Benyttede innbyttere: Simen Holtung, Jim Robin Henriksen, Jonas Fremstad, Mathias Bettum

Re FK - Stokke 3-4 (2-1)
Mål Re: Jim Robin Henriksen, Christer Strøm, Joakim Fretheim.

Re FK: Lars Trygve Bjune - Audun Kalleberg, Marius Thorkildsen, Simen Holtung, Sondre Grønbech - Christer Strøm, Vetle Weseth, Morten Karlsen, Ole-Gabriel Holtung - Harald Heian, Jim Robin Henriksen. Benyttede innbyttere: Mathias Bettum, Ernst Myrvang, Joakim Fretheim

Sandefjord Fotball 2 - Re FK 3-0 (2-0)

Re FK: Lars Trygve Bjune - Sondre Grønbech, Marius Thorkildsen, Audun Kalleberg - Simen Wifstad, Ole Martin Sørum, Morten Karlsen, Vetle Weseth, Ole-Gabriel Holtung - Christer Strøm, Jim Robin Henriksen. Benyttede innbyttere: Truls Lian, William Næs, Joakim Fretheim, Kristian Hjelmtvedt Borge