Bøler Fotballs nettbutikk er åpnet!

Du kan nå kjøpe Bøler Fotballs kolleksjon på nett. Her finner du alt du trenger av treningstøy og bager.

Du finner nettbutikken her

Anita og Annika har også en del varer igjen på lager i Sjappa. Kom gjerne innom og se om det er noe du trenger.

BØLER IF - Organisasjonsnummer: 983881416

Bilderesultat for grasrotandel

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 5 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd, Extra og Belago. For spillene Multix og Instaspill er Grasrotandelen 10 % av spillinnsatsen etter fradrag for gevinster.