Ullevål bandygolf 2019

Lørdag 29.juni inviterer bandyavdelingen til sin årlige golfturnering på Krokhol

Turneringen som har blitt et populært arrangement med rundt 40 deltaker i fjor blir også i år arrangert av Finn Ericsson på hans andre hjem, Krokhol Golf i Enebakk.

Det er ingen grunn til å være bekymret for om du er god nok eller ikke til å være med, dette er et lavterskel arrangement så det eneste som kreves er at du har Ullevål i ditt hjerte og lyst til å delta og så er det er jo selvsagt en fordel at du har golfkøller og golfballer.

For de som drømmer om at de slår langt vil det på et av hullene bli "longest drive" og på første hull blir det "closest to pin", i og med at Krokhol er en ni hullsbane spiller vi to runder og da blir det selvsagt også to muligheter til å få "longest drive" og "closest to pin"

Første flight starter kl.09.00 litt avhengig av hvor mange som melder seg på

Påmeldingsavgiften har ligget rundt kroner 350,- og vil bli bekreftet når turneringen nærmer seg.

Som tidligere vil påmedlingsavgiften være inkludert mat etter runden, drikke kjøper dere selv.

Har du lyst til å være med så er det bare å melde seg på til Finn på hans mail finnericsson51@gmail.com eller sms til hans mobil 908 26 232, påmelding senest 1 uke før dvs søndag 23 juni.