G13: Re2 - Nesjar2 0-4 (0-2)

Serieåpning med Re2 på Bergsåsen

Det satt noen spente gutter på Re-2 laget da Nesjar 2 gjestet Bergsåsen for deres serieåpning. Etter en kampprat og oppvarming så gutta ut til å være klare og på, men Nesjar viste oss ganske raskt at det var vi ikke. 2-0 i sekken etter fire minutter før vi skjønte at kampen var i gang. Men vi viser lagmoral og lar oss ikke knekke av den grunn! Vi jobber oss heller inn i kampen og holder buret rent resten av omgangen. Nesjar får to mål til i andre omgang, men vi jobber og skaper mer og mer utover i 2. omgang. Vi hadde fortjent en redusering eller 2. Men vi tar steg og avslutter meget positivt. Vi ser fremover og tar med oss det gode spillet vi avslutter med inn i neste kamp. Tusen takk til de som kom for å se på oss!