Sesongstart G14

Re FK G-14 har spilt 5 kamper så langt.

Rekordtidlig sesongstart, 1.april (Ingen spøk): Re FK 2 - Halsen 2 på Meny Stadion (Bergsåsen)

Vi startet veldig nervøst/tafatt. Gjestene fra Larvik, var først på ball, og vant de aller fleste duellene. Guttene virket rett og slett veldig forvirret, og usikre på hva de skulle gjøre.

I det 13.minutt, stod Halsen svært høyt. Dette oppfattet keeperen vår, og slo en lang ball i bakrom til spissen vår. Han skjøt ballen i lengste hjørne. Ledelse til hjemmelaget,1-0.

Rett før pause, dømte dommeren straffe til Halsen, etter en litt for røff takling. Keeperen var etter ballen, men straffen var velplassert, helt nede ved stolperota. Utlikning til 1-1.

I pausen ble vi enige om å forsøke å komme først på ball, og å vinne duellene, samt prøve å bygge opp angrepene med flere trekk.

Starten på andreomgangen var bra.

Etter 5 minutter får vi ball-tap, et stykke inne på egen banehalvdel. Dette utnytter Halsen, og går opp i ledelsen 1-2.

Gutta våre klarer etterhvert å ta over styringen i kampen. I det 14.minutt utlikner vi til 2-2.

Drøye 10 minutter senere, scorer vi, etter klabb og babb i feltet, etter en corner. Ledelse for andre gang i kampen. 3-2.

Kun tre minutter senere, er keeperen til Halsen uheldig og gjør en tabbe. 4-2 til oss.

Med 2 minutter igjen av kampen fosser vi i angrep igjen. 5-2

Med denne scoringen regnet nok de fleste med at kampen ville ende med seier 5-2 til Re, men dagens mann ville det annerledes.

I kampens nest siste minutt fastsetter vi sluttresultatet til 6-2.

Neste kamp for Re FK 2, var på bursdagen til treneren, 10.april borte mot Hof/Svarstad/Hvittingfoss.

Mye bra både offensivt og defensivt. Nye folk i nye posisjoner, løste oppgavene bra.

Onsdag 24.april kom sesongens første tap, hjemme på Bibo, mot Nesjar, for Re FK 2.

Bra angrepsspill ved scoringene.

Varierende forsvarsspill, for å si det mildt.

Kampfakta:

1-0         2-0         2-1         2-2

2-3         2-4         3-4         3-5

Rusten sesongåpning, mandag 29.april borte mot Flint 2, for RE FK 1!

De forspilte sjansers kamp ...

Før kampstart visste vi lite om hvor gode vi var i forhold til motstanderen.

Når kampen er i gang, er de heldige etter 12 minutter. Ett skudd går via tverrliggeren og i nettet bak keeperen vår. 1-0

3 minutter senere, er vi litt puslete i forsvar og Flint kommer til skudd. 2-0

I det 17.minutt får vi et mål annullert for OFF-SIDE.

På 3-0 scoringen er en av våre spillere uheldige, og serverer ballen til en Flintspiller. 3-0.

Så i kampens 34.minutt scorer vi, etter en herlig stikker i bakrom. 3-1

Nytt liv i kampen, rett før hvilen.

I pausen snakket vi om viktigheten av å vinne duellene, og å la ballen gjøre jobben.

Uheldigvis, er det vertene som scorer først. 4-1, etter 4 minutter av 2.omgang. Deres angrepsspiller vinner en løpsduell, med våre stoppere.

Et kvarter ut i sluttomgangen, fyrer en av hjemmelagets spillere av fra ca 20 meter. I mål 5-1

10 minutter senere, kontrer vi inn 5-2.

Med 10 minutter igjen, er håpet om poeng virkelig tent.

Minutter senere kommer vi alene med keeper, men han var i det umulige hjørnet i dag.

Helt umulig var han dog ikke. Han fomlet en corner i eget nett, i kampens nest siste spilleminutt. 5-3

Takk for kampen gutter!

Kjipt at vi ikke får med oss noe fra denne kampen, men betryggende at vi skaper såpass mange sjanser.

Torsdag 2.mai spilte Nøtterøy 2 mot Re FK 2 i Nesskogen.

Kampfakta:

1-0         2-0         2-1          3-1         4-1

5-1

Hevet oss MYE etter pause og hadde bra spill og trykk i store deler av 2 omgang, men likevel er det vertene som scorer, 5-1 ti minutter før slutt.

Mye upresise pasninger og lite press resulterte i en svak første omgang. Mye bedre etter pause!