Borgertoget - 17. mai

Tradisjonen tro så deltar langrennsgruppa i Borgertoget på 17. mai. Møt opp for å vise bygda vår at det er liv i langrennsgruppa selv "utenfor" sesongen.

Fint om alle stiller opp i Spydeberg Langrenn treningsdress/konkurrransedress. De som ikke har Spydeberg dress kan bare stille i en vanlig treningsjakke/dress.

Husk at de som ønsker å gå på rulleski må bruke hjelm som vanlig. Det er noen bakker på ruta der Borgertoget skal gå, så de som ønsker å gå på rulleski må beherske dette (mye folk og nedoverbakke). De som ønsker kan gjerne bare stille opp med staver og løpesko...og ikke rulleski.

Oppmøtested: Fjellheim / Bankplassen (parkeringsplassen ved Spydeberg Sparebank).
Oppmøtetid: kl 15.45 (avmars for Borgertoget er kl 16.00 og toget ankommer friplassen/grusbanen igjen kl 16.45).

Vi ses.