Seier mot Ready

Follo tok en komfertabel 3 - 0 seier da Ready gjestet de lyseblå på Ski stadion. "Foto: ØB"

"Foto: ØB"

Follo styrte det meste som foregikk på Ski stadion og innkasserte 3 poeng etter en kamp der man var overlegen Ready.

Kampen startet med et høyt tempo for Follo sin del de første 20 minuttene hvor motstander ikke fikk gjort så mye annet enn å forsvare seg. Man blir belønnet med den gode starten etter skåring av Ernest Rzpecki i det 14 minutt.

Kampen fortsatte i samme spor med Follo som hadde initiativet og har veldig god kontroll på motstander. Rett før pause får man skåring nr 2 for Follo etter en corner hvor Henrik Hatlen Osen setter ballen i mål etter mye klabb og babb i feltet.

2 omgang starter som 1 omgang sluttet med Follo som har initiativet og god kontroll på motstander. I det 52 minutt får Follo frispark og Islam gjør seg klar til å ta det. Han har vist før at han har en dødelig venstre fot og igjen setter ballen i mål og det står 3 - 0 til Follo. Resten av omgangen er en transportetappe der Follo er nærmere 4 - 5 enn det Ready er nær redusering.

En solid gjennomført kamp der man har kontroll fra A til Å. Neste kamp for gutta er borte mot Norild der de tar turen til Vadsø.

Vi takker Ready for kampen og ønsker de lykke til videre.

Les hva ØB skrev her: