Fotballmoro for store og små på Idrettssenteret fredag 10. mai

Gutter 14 spiller fredag 10. mai forkamp til A-kampen mellom Avaldsnes og Skudenes. Her inviterer denne gjengen (bildet) til fotballkos og moro i proffesjonelle rammer, med speakertjeneste, presentasjoner og overraskelser. Kampen til guttene starter 17.15, og du er selvsagt hjertelig velkommen.

Fredag blir det fotballmoro både for store og små på Idrettssenteret. A-laget spiller kamp mot Skudenes kl. 19.00, men før det, skal våre aktive og ivrige gutter i 13-14 års alderen vise seg fram. G14 skal nemlig spille forkamp mot Skjold – en kamp som starter kl. 17.15, og som du absolutt bør få med deg.

Her er det nemlig ingen slinger i valsen. Opplegget blir nesten som i en internasjonal kamp, med innmarsj og presentasjon av spillerne – hjemmelag som bortelag. Selvsagt blir det speakertjeneste, med opplysning om målscorere, gule kort etc. etc. Bare balljentene mangler, men det tar ikke de unge guttene så hytt. Rammen rundt kampen er de aller beste, og ungdommene håper selvsagt på fulle tribuner.

Så her er det bare å hive seg rundt, møte opp og heie Avaldsnesguttene fram til seier. Fotballfesten kan avsluttes med fredagens A-kamp, som starter like etter at G14 er ferdige med sin kamp.

-Vi ønsker å skape en festdag – en sosial happening med liv og røre og to spennende og gode fotballkamper, sier Sverre Hebnes, lagleder for G14.

Kiosken åpner kl. 17.00, og om du ikke skulle få tid til middagen, er det ingen fare. Her får du kjøpt både middag og kvelds. Muligens blir det også noen overraskelser undervegs.
Velkommen til trivelig og hyggelig fotballkos i «forskikkelige» rammer😊😊

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her