G13: Bortekamper mot Nøtterøy 3 og Teie 2

Ukens kamper er spilt for begge G13 lagene

Nøtterøy 3 - Re FK 2  7-1 (3-1)

Forrige match glemte vi at dommeren hadde blåst i gang kampen. Vi lærte av det og var mer på fra start denne gangen, men det skulle bli en kamp hvor vi sliter med å skape defensiv trygghet. Mulig det raske gresset setter oss litt ut for pasningene vil ikke sitte. Hjemmelaget har nok gjort offsideleksa si bedre enn oss da vi til stadighet blir satt i offside. Da blir det dessverre en vanskelig dag og prøve å få med seg poeng hjem. Vi lærer av feilene, så må vi bare ta stegene sakte, men sikkert. Vi prøver igjen neste gang.

Teie 2 - Re FK 2-4 (0-2)

Det ble en jevnspilt kamp på Tømmerholtbanen hvor Re åpnet et lite hakk kvassere enn hjemmelaget. Vi får et tidlig mål etter fire minutter og kampen bølger frem og tilbake, men vi holder relativt godt stand defensivt. Et høyere tempo gjør at vi ikke får pasningsspillet til å sitte helt i dag. Vi sender ikke ball på noen helt åpenbare muligheter som ville resultert i noen kjempesjanser. Etter pause gjør hjemmelaget to mål og det står 2-2 i etter 51 minutter. Men vi gjør vårt tredje bare sekunder etterpå. Gleden heldigvis for oss kortvarig for hjemmelaget. Herfra og ut kunne man muligens byttet ut shortsen med bastskjørt for det ble tidvis mye Hawaii. Vi begynner å ta kontrollen igjen på slutten og får på tampen av kampen et deilig mål på en kjempekontring på et relativt godt angrep fra hjemmelaget.

Takk til alle som kom for å se på kampene våres. Det betyr så mye for oss! Vi sees igjen!