Før kamp: Norild IL - Follo FK

På lørdag tar de lyseblå guttene turen til Vadsø for å kjempe om 3 poeng!

Nyopprykket

Norild IL er en av de nye lagene i årets 3 divisjon. De rykket opp ifjor fra 4 divisjon etter å ha samlet totalt 55 poeng og slo Porsanger som havnet på 2 plass med 5 poeng. Norild IL hører til Vadsø og har opp gjennom årene hatt profilerte spillere som Morten Gamst Pedersen og Sigurd Rushfeldt som har gått gradene gjennom Norild.

Norild åpnet borte mot Mjøndalen 2 der de tapte 6 - 1, men etter tapet har de spilt henholdsvis mot VIF 2 og Frigg der de har samlet 4 poeng.

Klar for tur!

Lørdagens kamp blir en lang reise og er årets eneste flytur. Hele uken har gått til å være mest forberedt til hva som møter oss der oppe og være mentalt klar for kamp etter reisen. Ready kampen er glemt og ny kamp står for dør og gutta er klare for å blø for drakta for 3 poeng og ha den beste følelsen med hjem fra Vadsø!

Kampen starter kl 18:00, Heia Follo!

Minner om at kampen kan ses på Øb her: