Grønnåsen IL stiller i Borgertoget 17. mai

GIL deltar selvsagt også i år i borgertoget. Vi oppfordrer både trenere, lag og andre medlemmer til å delta.

Grønnåsen Idrettslag går som nr. 44 i Borgertoget. Det vil si som nr. 3 i kolonne fire, mellom Bodø folkedanslag og Bodø Friidrettsklubb. Dette er langt framme - mot Bankgata skole. (se vedlegg "Togorden borgertoget 2019")

Vi oppfordrer alle medlemmer og trenere til å delta. Oppmøte Bankgata kunstgress kl 15.30 med avmarsj kl 16.00.

Fotball, volleyball og håndball – alle skal med for å markere klubben på en fin festdag i det som er vårt jubileumsår, hvor vi blir 15 år i august.

Ta på GIL-klær, (drakt, jakke, genser), en hel masse godt humør og ikke minst stemmer som høres av alle som ser på toget!! La oss høre kampropene!

Bodø Energi Kraftsalg

Coop Nordland