Kenneth, Sylvia og Thomas vant Championatfinalen

Kenneth Hodel-Olsen vant herreklassen, Sylvia Ingebrigtsen vant dameklassen og Thomas Hodel-Olsen Ørevik vant juniorklassen.

I herreklassen vant Kenneth Hodel-Olsen med totalt 1655 poeng. Gunnar Ingebrigtsen ble nr 2 med 1646 poeng, mens Mark Soddano tok tredjeplassen med 1628 poeng. Gunnar ledet før siste runden, men tapte kampen sin mot Preben Hodel-Olsen Ørevik med 1 fattig pinne og gikk da glipp av 20 bonuspoeng noe som da gjorde at Kenneth overtok 1. plassen. Mark avsluttet med en superserie på 268 og 30 bonuspoeng og gikk med det forbi Fred Larson som måtte nøye seg med 4.plass.

Jevnt var det også i dameklassen der siste omgangen avgjorde topp 3. Sylvia Ingebrigtsen vant med 1197 poeng etter 255 og 30 bonuspoeng i siste serien, tett fulgt av Åsa Stålberg med 1184 poeng, mens Stine Helene Palmèr ble nr 3 med 1163 poeng. Stine som ledet før siste omgangen måtte både se seg slått av Åsa i den individuelle kampen og samtidig seilte Sylvia forbi begge to med sin superavslutning.

I juniorklassen kjempet Thomas Hodel-Olsen Ørevik seg til en knepen seier over Gaute Øye Melstveit, mens Sebastian Skaar til slutt slo Marcus Bekkenes Hansen i kampen om 3. plassen. Juniorfinalen ble kanskje avgjort allerede i første runden da Thomas slo Gaute med fattige 2 pinner og fikk med seg alle 20 bonuspoengene. Dette viste seg å være avgjørende til slutt. Gaute ledet knapt før siste runden der begge to slo til med kjempegod avslutning med en 236 serie for Gaute og imponerende 263 på Thomas som med det vant juniorklassen.

Gratulerer til alle vinnerne! :) Alle resultatene finner dere her: https://www.bowlingres.no/turneringer/2019/championat_finale/#tab/Resultater