Knall-NM for bordtennisgruppa

Da var NM for yngre over for denne gang. For andre året på rad dro vi i land et vellykket arrangement, og det er ikke en selvfølge.

Dette er det største bordtennisarrangementet i Norge og krever stor innsats på mange områder. Den innsatsen som har blitt levert på alt fra transport, rigging, vasking, dømming, pizza- og burgersteking, kiosksalg, sekretariat, rydding, baguett-produksjon og masse andre oppgaver er med på å gjøre alle detaljer i forbindelse med arrangementet helt perfekte.

Tusen takk til alle som var med i helgen og gjorde opplevelsen for spillere og publikum helt fantastisk! Makan til innsatsvilje og engasjement skal man lete lenge etter. Mange dugnadstimer har blitt levert og det bidrar også til et godt økonomisk resultat som sikrer videre drift av bordtennisgruppa for våre barn og ungdommer. Vi har ikke den totale oversikten ennå, men vi vet at vi har en omsetning i kiosk på ca kr 100.000,- som er veldig bra! Alt bortsett fra brus har vært sponset, så her sitter vi igjen med et godt overskudd.

Vi har fått tilbakemelding fra flere klubber som takker for en strålende helg og et strålende opphold i Sofiemyrhallen.

Bordtennisforbundet mente at vi leverte hakket bedre i år sammenlignet med i fjor: www.bordtennis.no/flott-nm-arrangement-pa-oppegard/

Igjen tusen takk for innsatsen!

Mvh Gard (leder av bordtennisgruppa i Oppegård IL)