Bli med og løp BDO-Mila i Hordnesskogen tirsdag 21. mai!

Tusenvis av løpeglade mennesker deltar på BDO-Mila hvert år. Arrangementet er gratis og alle deltagere får t-skjorte.

Dette er en sporty ettermiddag hvor alle kan delta, også de som ikke trener til vanlig. Vi ønsker barn, ungdom, voksne, mosjonister og konkurranseløpere velkommen!

BDO-mila er et gratis terrengløp for alle. Det er klasser for alle ferdighetsnivå. Micromila på 500m er for de under 9 år. Det er mosjonsløp på 5 og 10 km og Utfordreren er på 10 km med tidtaking.

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom BDO, Skilandslaget og Bjarg.

Fra Skilandsklaget kommer Niklas Dyrhaug og hovedtrener for langrennslandslaget, Eirik Myhr Nossum.

Det er påmelding, program og mer informasjon på BDO-milas nettsider. Se òg facebooksidene til løpet. Utdeling av startnummer skjer i Bjarghuset fra kl 17:00 på løpsdagen. Her er det også muligheter for etteranmelding.

Klasser og inndeling
Micromila (500 m) – Barn mellom 2 og 8 år
Minimila (5 km) – Gå eller løp i ditt eget tempo
Mosjonsmila (10 km) – Du løper en mil i ditt tempo
Utfordreren (10 km) – Du løper på tid, og konkurrerer mot utøvere fra langrennslandslaget

Premie
Alle deltakere får gratis t-skjorte. Meld din størrelse i påmeldingsskjema.
Gavekort til de tre beste i Utfordreren i både dame- og herreklassen.
Uttrekkspremier på startnummer i de andre klassene.
Fine drikkeflasker til barna på Micromila.

17.00 – Registrering/utdeling startnummer
17.40 – Velkommen og intervju med landslagsteamet