Sesongåpning i Tysvær med sterke Njørd resultater!

Flere padlere fra Njørd med sterke resultater under årets sesongåpning i Tysvær.

Njørd markerte seg med sterke resultater under årets første NorgesCup i Tysvær. Vi kan defintivt glede oss til årets sesong!

Før sesongstart var det knyttet stor spenning til om Lasse Lotsberg ville innfri som seniorpadler, det gjorde han til gangs. På lørdagens 200-meter ble det en sterk 2. plass, kun 99 hundredeler bak Hakeem Teland fra Kristiansand. Lasse fulgte opp på søndagens 500-meter, en godt gjennomført semifinale kvalifiserte han seg til A-finale hvor han endte som nr. 9. Råsterk debut som senior for Lasse, her lukter det landslagsuttak.

Kristoffer Mjelstad debuterte som U18 padler i helgen. Ikke uventet gjorde han rent bord med seier på 200-meter, 500-meter og 1000-meter, vi gratulerer og gleder oss til fortsettelsen. Martin Schmidt kjørte inn til 5. plass på 1000-meter som beste resultat i helgen.

Njørds to U18 damer, Kathinka Mørner og Frida S. Hansen gjennomførte åpningsregattaen med stil og fikk med seg mange gode resultater. Kathinka tok en sterk 4. plass på 1000-meter og Frida med 5. plass på K1 500 meter. Jentene våre vil garantert forbedre sine resultater når de får flere kilometer i kajakken gjennom sesongen.

Erlend Festø debuterte i herrer U16 med fin 3. plass 500-meter C-finalen. Erlend kjører best på de lengre distansene, dessverre ble disse avlyst grunnet sterk vind.

U14 herrer 200-meter leverte Thomas Schmidt varene og tok med seg gullet hjem. På 500-meter fikk Simen Titland en flott 3. plass, Thomas på fjerde kun 2 tideler bak Simen. I firerkajakken ( K4) U14 tok Njørd gull. Guttene er samkjørt etter mange i samme lagbåt, i båten satt Andreas Ringheim, Ludvig Stinesen, Simen Tiltnad og Thomas Schmidt,

Klubben gratulere våre utøvere med gode resultater og vi gleder oss til NC2 i Oslo kajakklubb 14.-16. juni!

Grasrotandelen