Salming-cup 2019

I år ble Salming-cup arrangert fra 3.-5. mai. Dette er Norges største innebandyturnering med 108 påmeldte lag og hele 255 gjennomførte kamper.

Salming-cup 2019!

Ull/Kisa innebandy reiste til Fredrikstad med hele 12 lag i alderstrinnet 10-17 år. Dette er den største delegasjonen noensinne. Totalt var det ca 150 spillere, 40 trenere/lagledere og antatt ca 250 foreldre. For noen var det første gang de reiste på cup, mens andre har blitt drevne med samsoving og felles måltider gjennom 2 1/2 døgn. I Fredrikstad lyste det gult og grønt både på banenene og tribunene. På tribunene vaiet Ull/Kisa-flagg, gasstutere, trommer, klapp og mange hese stemmer.

J15 var laget som gjorde den beste sportslige prestasjonen og kom til helt finalen i A-sluttspillet. Her ble svenske Dottevik IF dessverre for sterke, men til tross for at gullet glapp er jentene veldig fornøyde med sølvet. Dette er opprinnelig et fotballag som ikke var så lystne på ute-treninger. 14-15 jenter startet dermed med innebandy. Resultatet idag er at innebandylaget har 19 aktive jenter.

G17 kjempet og stod på helt til finalen i B-sluttspillet hvor de dessverre mistet gullet.
G15 kjempet seg til kvartfinalen i A-sluttspillet hvor de gikk på et kjedelig tap. Dette til tross for ledelse helt til midten av 2. omgang. Men det var flere som spilte god innebandy.
G13 jaget ivrig den lille, hvite ballen og kom seg helt til semifinalen i A-sluttspillet. Her ble den svenske motstanderen Varla ibk for sterke og resultattavlen viste til slutt 0-3. I tillegg har vi hatt mange lag i de yngste puljene, uten at de ble rangert. Etter opptelling forteller stolte trenere om kun ett tap pr lag.

Klubbens intensjon om mest mulig spilletid for alle uavhengig av ferdigheter eller nivå var høyt prioritert. Dette er en strategi vi benytter oss av for å beholde flest mulig lengst mulig i klubben. På cup kommer også klubbens filosofi om glede, mestring, kameratskap til rette. Det hersker ingen tvil om at ungene har hatt en kjempe flott opplevelse av å reise på cup som avslutning på årets sesong. Sove på skole/hotell, knytte nye bekjentskaper på kryss av klubber, litt nattevåk, grilling, byvandring, aktiviteter, latter og masse god innebandy er en innertier for de fleste.

Sponsor