Lokal Oppgjør Søndag 19 mai

De lyseblå på jakt etter nye 3p i lokalderby som også er den 6. runden i Norsk Tipping-ligaen avd.2 Ta med deg familie og venner for en real batalje på Ski Stadion. Kiosken er åpen og rykende ferske delikatesser er å få i Follo FK sin kiosk. Ungguttene fra Follo FK er revansjesugne etter 0-1 i Vadsø mot Norild. DFI derimot tapte 1-8 hjemme på Seiersten mot Ørn-Horten. Forrige møte var som kjent i 2.kvalifiseringskamp på Langhus kunstgress med seier 4-1 til Follo FK. Follo må klare seg uten kaptein Thomas LIllo, som er ute i ytterligere 3-4 uker med brudd i stortåa. De gode nyhetene er at Øyvind og Patrik er tilbake i full trening og kan være å se i lyseblått på søndag.