IK Våg i borgertoget 17. mai

Styret oppfordrer alle frivillige trenere og ledere til å ta med seg laget sitt i borgertoget under IK Vågs fane.

Bildemontasje over: Faksimile fra Fvn under fjorårets direkte tv-sending fra borgertoget i Kristiansand.

IK Vågs medlemmer skal møte opp på torget senest kl. 16:00.

Klubbfanen til IK Våg finner dere i rekke nummer 5, på plass nr. 39. Fremst i den rekka vi er stilt opp i, finner du Spadser Blæseensemblet som korps. Det blir med andre ord masse moro og show like foran oss i toget. En opplevelse i seg selv.

PS! Rekkene nr. 1–11 stiller opp fra Kirkegata mot Rådhuset. Rekkas front er mot paviljongen.

Møt opp i toget med drakt og/eller grønn treningsoverdel for å markere klubbens tilstedeværelse!

Trond Henry Blattmann

Styreleder IK Våg