Sondre Hammerstad og Johnny Gadderud tar over ansvaret for A-laget

Hammerstad tar over som hovedtrener for A-laget mens Gadderud fortsetter som sportssjef og vil i tillegg støtte Sondre på trenersiden.

Sondre Hammerstad debuterte for Ullevål i 2010 har spilt 182 kamper for klubben. Han var med og bli norgesmester med klubben i 2013 og har 5 A-landskamper for Norge. I fjor startet Sondre på Svenska bandyforbundets” Elittränarutbildning” og sluttfører den i år før jul. Ullevål har som mål og produsere egenutviklede spillere til A-laget. Når vi nå også har et rent egenutviklet trenerteam så er det et tegn på at vi gjør noe riktig. Vi er veldig glad for å ha Sondre og Johnny på plass og vi er sikre på at de vil videreutvikle det unge laget vi har av talentfulle spillere.