Lars sto som en vegg i mål - sesongens første seier i boks!

Det var ikke pent mot Borre, men det smakte veldig, veldig godt med tre poeng i bunnoppgjøret.

For det var to lag uten poeng som møttes på naturgresset i Borre onsdag kveld. Og etter å ha ligget under til pause, snudde Re FK det hele i andre omgang og sikret sesongens første seier. Simen Wifstad scoret det avgjørende målet på straffe, men det var redningene til Lars Trygve Bjune helt bakerst som var den viktigste årsaken til snuoperasjonen.

Første omgang var ikke stor fra Re, som ikke skapte noe som helst. Borre virket ikke særlig farlige de heller, med unntak av på dødball, og etter et kvarter tok de også ledelsen på et frispark.

En aldri så liten tordentale fra trener Hans Arne Tveiten i pausen ga ikke umiddelbare resultater. Bjune måtte varte opp med et par redninger fra øverste hylle for å holde gjestene inne i kampen, men gradvis kom vi mer med. Og til slutt kom også målene.

Først ble Jim Robin Henriksen spilt lekkert gjennom av Morten Karlsen, og den tidligere keeperen gjorde ingen feil alene med Borres sisteskanse. Med en deilig lobb sørget han for balanse i regnskapet. Og med ti minutter igjen på klokka fikk Re FK straffe da Henriksen ble lagt i bakken. Borre-spillerne mente det hele skjedde langt på utsiden av 16-meteren. Det har ikke vi noen kommentar til. Det som er helt sikkert er at Wifstad sendte keeper feil vei og sikret 2-1.

På slutten hadde Re rimelig god kontroll. Borre ble redusert til ti mann da en tidligere Re-spiller dyttet ned Christer Strøm utenfor banen. Etter kampen klarte også en tidligere utenlandsproff å snakke på seg rødt kort. Det betyr at det endte med to røde kort til Borre, og tre poeng til Re!

KAMPFAKTA

Borre - Re FK 1-2 (1-0)
Mål:
1-0 (14), 1-1 Jim Robin Henriksen (72), 1-2 Simen Wifstad, straffe (79)

Re FK: Lars Trygve Bjune; Audun Kalleberg, Sondre Grønbech, Marius Thorkildsen, Vetle Weseth; Ole-Gabriel Holtung, Morten Karlsen, Ole Martin Sørum, Simen Wifstad; Jim Robin Henriksen, Christer Strøm

Benyttede innbyttere: Mathias Bettum, Håvard Høydal

Kampen før tapte vi 0-5 mot Teie. Det resultatet registrerer vi også her.

KAMPFAKTA

Re FK - Teie 0-5 (0-3)

Re FK: Lars Trygve Bjune; Ernst Myrvang, Audun Kalleberg, Marius Thorkildsen, Vetle Weseth; Ole-Gabriel Holtung, Morten Karlsen, Ole Martin Sørum, Simen Wifstad; Christer Strøm, Jim Robin Henriksen

Benyttede innbyttere: Sondre Grønbech, Mathias Bettum, William Næs, Håvard Høydal, Kristian Hjelmtvedt Borge.