Lokale godbiter på rekke og rad

Ian Murray og rekruttlaget går en underholdende og spennende sesong i vente. Hele fem lag fra Asker og Bærum er samlet i samme avdeling. Det betyr mange lokaloppgjør på Føyka og i omegn i løpet av 2018. Og sesongen er fire dager unna.

Spillere i Asker-utstyr kommer gratis inn på Bærum - Asker

Kortreist bortekamp betyr ekstra muligheter for Asker-publikummet. Nå blir det treff på Egon Sandvika før kampen - og gratis inngang for alle Asker-spillere.

Ny målfest - ny seier

Seks mål i rekruttlagets første kamp - og seier - etter ferien, ble etterfulgt av ny seier i åttemålskamp på Rustad kunstgress.

Rekruttene vant igjen

Asker 2 fortsetter å ta trepoengere i 4. divisjon.

Ny rekruttseier

Asker 2 skapte enormt med sjanser og selv om uttellingen ikke stod i stil, tok laget tre nye poeng og fortsetter klatringen i 4. divisjon.

Rekruttlagets tredje strake

To dager etter at A-laget spilte målløst mot Follo på Ski stadion, scoret rekruttene seks ganger på kunstgressbanen rett ved siden av.

Unggutta avgjorde tålmodighetsprøve

Askers rekrutter hadde spillere, spill og sjanser nok til at de burde avgjort mot Ski lenge før pause. Men poengene ble først sikret på tampen.

Tøff serieåpning på unggutta

Askers yngstemann scoret to - og Askers rekrutter viste mye kvalitet. Men i møte med KFUMs rutinerte stjernegalleri, kom Asker 2 til slutt til kort.

Rekruttene fortsetter fremmarsjen

For andre gang på rad møtte Askers rekrutter et lag fra divisjonen over. For andre gang på rad ble det seier. Denne gang med klasseforskjell.

Rekruttene slo Holmen

Holmens A-lag har gjort det godt i vinterens treningskamper, men mot Asker 2 kom de til kort.

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift