KM stafett 24. mars KLASSISK - lag og oppmøte

Våre lag: G 13-14 år Lag 1 Håkon Hatlen Fæste (1.etappe) - Even Rondeel- Adrian Aasgaard (3. etappe) Lag 2 Markus Rindli (1. etappe) - Edvard Roll- Mauritz Borgerud Falk (3. etappe) J 13-14 år Marte Lillebakken Abell (1. etappe)- Henriette Bakken- Pernille Fischer (3.etappe) Tentativ start for guttene er kl. 12:45 og kl. 13:20 for jentene. Veldig viktig å beregne god tid da løypa bokstavelig talt er langt inne i skogen (med tilsvarende skogsbilvei å kjøre på) og vi bør forsøke å treffe blink med smøringen. Oppmøte på rennstadion rundt kl. 11:00.

Treningsplan mars 2019

Vedlagt er treningsplan for mars inklusive anbefalte renn. Husk å melde interesse for KM stafett senest 14. mars. Legg også merke til sesongavslutning 28. mars.

PÅMINNELSE: ubetalte treningsavgifter DFI Ski 2005 og medlemskontingent DFI

Økonomiansvarlig i DFI Ski har tatt kontakt og bedt om oppfølging av tre ubetalte treningsavgifter samt to ubetalte medlemskontingenter til DFI i vår gruppe. Jeg vil kontakte de dette gjelder direkte og ber om at disse ubetalte regningene betales så raskt som mulig. Takk for hjelpen!

Treningsplan februar 2019

Her er treningsplan for februar inklusive anbefalte skirenn.

Testløptider 13. november

Veldig bra innsats i testløpet 13. november! Mange forbedret seg fra forrige løp i august. Stor takk til tidtakere og løypevakter! Se vedlegget for tider.

Problemer med skilisens?

Det har vært enkelte problemer med skilisensen/lisensbeviset. Alle som skal gå skirenn til vinteren bør forsikre seg om at dette er i orden. Her er info om hva man bør gjøre.

Skilisens

Fra fylte 13 år må alle som går skirenn (utover karusellrenn) ha lisens. Årslisensen har gyldighet fra 1. oktober til 30. september. Jeg trenger data på de løperne som ikke allerede har lisens.

Testløptider Vindfangerbukta - Follo museum

Imponerende innsats av alle 2005-løperne som løp DFI Skis knallharde testløype på 3,1 km og som går hele 127 høydemetre! Tidene finner man i vedlagte regneark. Stor takk til løypevakter og tidtagere som sørget for at alle løp trygt og riktig og fikk korrekt tid! Det blir nytt testløp i samme løype i oktober. Ikke glem at testløp utelukkende er en konkurranse mot sine egne tider fra tidligere!!