Åpen dag på Fredrikstad Stadion

Lørdag i påsken er det åpen dag på Fredrikstad Stadion. Det er ingen fellessamling med jentene, men dere som har tenkt å benytte dere av tilbudet må gjerne gjøre avtaler på facebook. Se videre i saken for detaljert informasjon.

Uke 16 Påskeferie

Siste trening på Kvernhuset er holdt for denne gang. Vi tar nå påskeferie frem til torsdag 25. april. Torsdag 25. april blir første trening etter påske. Vi har klart å flytte denne treningen en halv time senere, så trening torsdag vil være fra 1700 utover våren/ sommeren.

Uke 15

Vi takker Tune IL for at de ville møte oss til treningskamp i uke 14. Dette ble en flott dag på Mercur, hvor jentene spilte en veldig god kamp. Denne uken blir det to treninger mandag og fredag. Treningen på fredag, blir den siste treningen på Kvernhuset. De som vil møte ca 1715 kan gå en runde discgolf før trening.

Uke 14 NB! Nye treningstider.

Denne uken er det nye treningstider for alle lag på Merkur. Merk dere de nye treningstidene. I tillegg kommer vi til å spille de fleste kamper i årets sesong på tirsdager, last ned eller oppdater app`n min fotball med riktig lag. Første seriekamp er 30. april hjemme mot Aremark.

Uke 13

I uke 13 satser vi på trening tirsdag og fredag. Mulig det blir endringer og eventuelt trening på torsdag, følg med på facebook. I tillegg har vi booket banen på Merkur, søndag 7/ 4 kl 1130- 1330. Her håper vi å få inn en motstander til treningskamp. Fint om det er noen av jentene som har tid til å stille den søndagen.

Uke 12

Denne uken blir det trening på tirsdag. Vi setter opp trening på torsdag, men det avhenger av at det er noen som kan trene jentene denne dagen. Fredag utgår da det skal være arrangement i Kvernhushallen.

Uke 11

Ny uke nye muligheter. Denne uken er det også meldt dårlig vær på tirsdag, men vi er optimistiske å prøver oss med tirsdag og fredag denne uken også. Husk å gi beskjed i forhold til Sandarcupen på facebook.

Uke 10

To treninger og foreldremøte etter trening på tirsdag. Se egen sak på facebook med informasjon om foreldremøte.

Uke 9

Da var vinterferien over og snøen borte. Vi satser på to treninger denne uken. Trening på tirsdag (merk tidspunkt (kamp etter oss)) og fredag.

Uke 7

Uke 7 blir som uke 6. Vi setter opp trening på tirsdag og torsdag. Denne uken blir treningen på tirsdag til normal tid. I uke 8 tar vi Vinterferie.