Uke 12

Denne uken blir det trening på tirsdag. Vi setter opp trening på torsdag, men det avhenger av at det er noen som kan trene jentene denne dagen. Fredag utgår da det skal være arrangement i Kvernhushallen.

Uke 11

Ny uke nye muligheter. Denne uken er det også meldt dårlig vær på tirsdag, men vi er optimistiske å prøver oss med tirsdag og fredag denne uken også. Husk å gi beskjed i forhold til Sandarcupen på facebook.

Uke 10

To treninger og foreldremøte etter trening på tirsdag. Se egen sak på facebook med informasjon om foreldremøte.

Uke 9

Da var vinterferien over og snøen borte. Vi satser på to treninger denne uken. Trening på tirsdag (merk tidspunkt (kamp etter oss)) og fredag.

Uke 7

Uke 7 blir som uke 6. Vi setter opp trening på tirsdag og torsdag. Denne uken blir treningen på tirsdag til normal tid. I uke 8 tar vi Vinterferie.

Uke 6

I uke 6 blir det to treninger på Merkur, mens treningen i Kvernhushallen (fredag) utgår på grunn av arrangement. Også denne uken vil treningen på tirsdag være litt tidligere enn vanlig da det skal spilles en OBOS- cup kamp 1830.

Uke 5

Denne uken blir det trening på tirsdag og fredag. Merk tiden på tirsdag, det blir endring da det er kamp på banen kl 1830. Trening vil derfor starte 1700.

Uke 4

Denne uken blir det to treninger. Vi har trening tirsdag og fredag. Jentene var tøffe på torsdag, -10 grader og fortsatt godt humør. Noen frøs litt på tærne og andre på hender. Kan være lurt å bruke ullsokker og votter når det blir veldig kaldt.

Uke 3

En fin treningsuke selv om det er flere som sliter med litt sykdom. Denne uken blir det to treninger. Treningen på Kvernhuset UTGÅR denne uken da Skogstrand skal gjøre klar/ rigge for turnering i helgen.

Uke 2

Da er vi igang for fullt! Godt oppmøte i Kvernhushallen på fredag. Denne uken går som "normalt". Husk at det kan være kaldt ute så kle dere etter forholdene.