Ynglingecup

11. juni stiller vi med 2 lag på Ynglingecup på Nykrike. Dette er en morsom cup med mye moro også utenfor banen; tautrekking, hoppe i høyet, kjøre traktor med mer.

Ballbingeturnering i Superland

Vi drar til Superland i Sarpsborg for å spille ballbingeturnering lørdag 12. mars kl 10-12. Etter turneringa blir det badeland!

Internturnering med foreldre

Internturnering på Ekserserhuset på Karljohansvern. Vi spiller fotball jenter og foreldre. Det blir også hygge med kaffe, saft og kake.

Vennskapsturnering 13. desember

Falk har invitert oss til vennskapsturnering i Borrehallen søndag 13. desember kl 10-13. Påmelding til Annette.

Vennskapsturnering 7. november

Vi har vært heldige å få disponere Borrehallen en gang i vinter. Da ønsker jeg å invitere noen andre jentelag i distriktet for en vennskaplig dyst. Vi har hallen i 1,5 time så det blir en miniturnering. Vi kommer til å spille med 3-5 spillere på hvert lag i korte, intense kamper. Vi har også fått tilgang til den store salen på Ekserserhuset søndag 14. februar i vinter.

Alle jenter på banen

Vi drar på fotballturnering i Østfoldhallen 24. oktober.Tidspunkt blir klat sammen med kampoppsett. I Østfoldhallen skal vi spile inne på kunstgress. Påmelding til Tormod på e-post. Detta blir gøy!

Facebooksider

Laget har dannet en gruppe på Facebook. Søk på Borre jenter 08/09 for å finne den. Treningstider og arrangementer vil også være oppdatert på denne nettsida.

Skjærgårdscupen

Kampene på Skjærgårdscupen blir spilt søndag 16. august. Vi skal spille 3 kamper på 2x12 minutter. Kampene spilles kl 10.30, 12.30 og 14.00. Etter premieutdelingen håper jeg alle blir med på ei strand i nærheten for grilling og strandliv. Vi stiller med grill og alle tar med seg grillmat til seg og sine.

Sommerfest 18. juni

Torsdag 18. juni i vanlig treningstid, blir det sommerfest! Da håper vi blant annet at vi får til en fotballkamp foreldre mot barn. Møt opp til vanlig tid og sted.