Ny trener for 2019 er på plass!

Geir Anders Kirkholm blir ny hovedtrener for Vigra sitt A-lag. Med seg på laget har han Christer Austad som assistenttrener, og Simon Gjøen som lagleder.

A-laget vant kretsmesterskapet for 6. divisjon!

A-laget vant sluttspillet for KM med seier 1-3 borte mot Hasundgot. Vi spilte uavgjort mot Aksla, men vant sammenlagt p.g.a. en større seier mot Hasundgot enn det Aksla klarte.

A-laget vant den viktige opprykkskampen mot Giske med 1-4

A-laget vant i dag 1-4 borte mot Giske! Deiligere seier er det vel lenge siden vi har opplevd! Giske scorer først, men vi utligner før dommeren blåser til pause. Da står det 1-1. I andre omgang scorer vi 3 ganger, og tar en velfortjent seier. På bildet ser vi Kenneth sette straffen som sender Vigra opp i ledelsen. Foto av Rune Michael Akslen.

Trenerens kommentar etter endt vårsesong

Her kan du lese en oppsummering av A-lagets vårsesong. Skrevet av trener Stig Rune Sætre.

Vigra - Giske (kampen endte 0-0)

Onsdag 16. mai kl. 18.30 er årets happening for A-laget. Da kommer Giske på besøk, og vi trenger din hjelp for å støtte spillerne!

A-lagets første seriekamp på eget gress i 2018

Kampen endte 3-0 til Vigra. Mål av Anders Molnes, Kenneth Kjevik og Kim Sander Synnes.

Oppsummering av A-lagets oppkjøring i 2018

Endelig er oppkjøringen over og vi skal begynne å spille kamper som betyr noe igjen. Det gleder en heltent spillergruppe seg til! Her kommer en liten oppdatering av hva vi har gjort på i oppkjøringen og hva som skal skje i sesongen 2018.

Vigra A-lag har fått ny trener

Stig Rune Sætre har tatt over som hovedtrener for A-laget til Vigra. Med seg i teamet har han Kenneth Kjevik som assistenttrener, Adrian Rørseth som oppmann og materialforvalter, Simon Gjøen som lagleder, og Stian Roald som keepertrener.

Kampreferat: Vigra - Herd 2

Årets siste kamp endte med 1-3 tap hjemme mot Herd 2.

Kampreferat: Hovdebygda - Vigra

Det var et ungt lag som reiste innover mot Hovdebygda. Snittalderen på laget var ca 20 år. Stillingen ble 2-2, og det må vi si oss godt fornøyd med etter meget god laginnsats.

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift