Bli kjent med Juniorlaget 2019

Treningshelg ble gjennomført sist helg med sikte på å toppe formen til første seriekamp. Dessverre ble det tap mot Ålgård etter heroisk innsats av en litt tynn tropp. Førstkommende onsdag blir det første hjemmekamp for sesongen. Og på andre siden av banen står ingen ringere en Tore "Bucci" Espedal med sine juniorer fra Bogafjell. Vi benytter derfor anledning til å presentere årets junior tropp Vi har også fått låne med oss Eric fra G15 de siste uken som har gjort et godt inntrykk på flere treninger med gjengen i vinter og som fikk sitt først junior mål mot Ålgård på onsdag. Saken vil bli oppdatert med fullstendig profiler fortløpende.