Sesongens siste kamp

Onsdag 27/9 er det klart for sesongens aller siste kamp. Denne kjøres ikke mellom Åsen-lagene, men mellom et samlet Åsen-lag og et lag bestående av foreldrene. Her er det bare å møte opp og heie fram gjengen vår til seier!

TRENING

Vi trener som vanlig i morgen tirsdag 5/9 fra kl 1800- 1930. Greit med regntøy i reserve.

Grueturneringen 2017

Fredag 25. august satte 10 spillere og 5 ledere kursen mot Kirkenär og årets Grueturnering. Spillerne var en smule spente og fulle av forventninger (särlig med tanke på både tivoli og disco...). Vi ble innkvartert i lokalene til Sparebanken Hedmark, og etter en god natts sövn var vi klare for lördagens tre kamper. Laget mötte andre lag som vi ikke möter i serien og gjorde unna tre kamper med god innsats gjennom förste dag. Etter middag lördag var det klart for både disco og tivoli. Söndag kom sommervarmen for fullt, og dagen ble avsluttet med seier i turneringens siste kamp. Etter premieutdeling vendte vi nesa hjemover med en gjeng fornöyde (og litt slitne) unger i bilene. Dette var ei super helg for både små og store, og vi har allerede snakket om at vi tar turen til Grue igjen neste år.

KAMP ONSDAG 6/9

Onsdag er det klart for hjemmekamp mot EIF på samme bane som sist. Rødt lag spiller første kamp med spillestart kl 1800, blått lag spiller siste kamp kl 1900. Oppmøte på Åsen for felles avreise kl 1700. Husk ekstra tøy (værmeldingen er ikke helt grei.)

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift