Ingen sambafotball i solskinnet på Lura

Lura annonserte 3 nye signeringer i timene før kampstart, disse blir spennende å følge utover høsten, men kun en av disse var spilleklar til kveldens kamp.

Etterlengtet start på poengfangsten

Lura tok imot Moi til sesongens andre hjemmekamp. Lura har startet sesongen skuffende med 2 tap og trengte 3 poeng i kveldens kamp for å komme skikkelig i gang med sesongen. Strålende vår vær ga den perfekte ramme for Luraboyz jakt på årets første seier i serien.

Magisk kveld på stadion

En fantastisk innsats både av spillere og støttespillere gjorde at de vel 100 oppmøte tilskuerne ble vitne til et eventyrlig lokaloppgjør, når Lura tok det først steget på veien til Ullevål.

Årets TV-Aksjon går til Røde Kors sitt arbeide for å hjelpe mennesker i nød.

- Gå en søndagstur for barn i Syria. Lura IL har tatt på seg ansvaret for å organisere bøssebærere for Lura Bydel. Søndag 23.oktober fra kl.15.00 åpner vi klubbhuset i Prinsensvei 7 for å registrere og dele ut bøsser / ruter til de som på forhånd har registrert at de vil bidra. Den som har ansvar for bøssen må være minst 18 år, men kan gjerne ta med seg barn eller en venn på turen. Innsamlingen med bøsser skal skje fra kl.16.00 til kl.18.00, hvorpå bøssene leveres tilbake i klubbhuset innen kl.18.30. Vi trenger ca.80 frivillige personer over 18 år som melder seg som frivillig bøssebærer for Lura bydel i god tid før dagen. Vi oppfordrer flest mulig med tilknyttning til Lura IL til å bidra med å registrere Lura bydel som sitt område på nettsiden: http://blimed.no/ Blir du med? Svar her i kommentarfeltet, eller send svarmail til bjartesle@gmail.com Dette klarer vi sammen ;-)

Vi får stadig mer grasrotmidler til Lura IL

Lura IL har en gledelig utvikling når det gjelder antall grasrotgivere.

Besøk våre lagsider

TIR