Alle kan bli norgesmester i straffespark

Endelig arrangeres NM i straffespark også i Bergen. Meld på ditt lag, kompisgjeng eller bedrift og vinn en kostnadsfri helgetur til finalen i Oslo!

Godt over 100 lag klar for Fana Kjøtt Vårcup 2019

Interessen for Fana Kjøtt Vårcup er også i år stor og turneringen nærmer seg nå fulltegnet i flere klasser.

19 klubber klar for Fana Kjøtt Vårcup 2019

Nærmere 100 lag fra hele 19 forskjellige klubber er allerede påmeldt Fana Kjøtt Vårcup 2019.

Påmelding til Os Eat Move Sleep Cup 2019

Os TF Fotball har åpnet påmeldingen til årets høydepunkt på Kuventræ - Os Eat Move Sleep Cup 2019.

Velkommen til Fana Kjøtt Vårcup 2019

Fana IL Fotball har igjen gleden av å invitere til fotballfest under Fana Kjøtt Vårcup 2019.

Serieturneringene i Bergen sør

Jenter og gutter i alderen syv til ni år spiller alle serieturneringer i fotballsesongen 2019.

Klart for påmelding til Fana Sparebank Barnecup 2019

Fana IL Fotball og Fana Sparebank har åpnet påmeldingen til høstens høydepunkt på Nesttun Idrettsplass.

Påmeldingen til Fana Kjøtt Vårcup 2019 er nå åpen

Planlegger dere neste års turneringskalender? Ikke gå glipp av vårens fotballfest på Nesttun Idrettsplass.

Viktige turneringshelger er spikret

Datoer for neste års utgave av Fana Kjøtt Vårcup, Peppes Bergen Jentecup og Fana Sparebank Barnecup er fastsatt.

God både på og utenfor banen

Fana IL Fotball vant fire klasser i Lagunen Fotballfest og var attpåtil en av flere strålende arrangørklubber.

Besøk våre lagsider